Шикарного погляду можна домогтися ЛЕГКО і ПРОСТО! Вибирайте і запамятовуйте!

Для макіяжу очей стрілки завжди мають особливе значення. Адже за допомогою них можна приголомшливо підкреслити очі і кардинально змінити погляд. Живий Журнал Леді зібрав для вас кілька прикладів незвичайних варіантів стрілок, які ви можете використовувати для екстрених ситуацій! БОНУС: в кінці вас чекає таблиця з усіма можливими стрілками для очей, які прикрасять і ваші робочі будні, вихідні та святкові! Користуйтеся!
НЕФЕРТІТІ
glitterglossgarbage.com
Одна з різновидів «котячих» стрілок. Саме з стародавнього Єгипту бере початок такий вид макіяжу, де, як відомо, кішка шанувалася як священна тварина. Єгипетські жінки і навіть чоловіки верхніх станів наносили на свої очі подібні стрілки, роблячи погляд виразним і проникливим. Макіяж як у самої красуні Нефертіті чудово підійде для вечірки. Для цього малюємо стрілки «котяче око», і проводимо стрілку по нижньому століттю, починаючи від середини до зовнішнього куточка, паралельно верхньої лінії.
ФРАНЦУЗЬКА КЛАСИКА
mediabang.org
Вже в шістдесятих роках минулого століття французькі кіноактриси заворожували нас своїм поглядом з екранів кінотеатрів. Еталон французького стилю – Анук Еме у фільмі 1966 року «Чоловік і жінка». Саме в той час стали так популярні класичні стрілки, які досі залишаються незамінними для створення виразного макіяжу очей. Візажисти радять малювати їх, починаючи з середини століття до зовнішнього краю, більш товстою лінією. Потім промальовувати більш тонку лінію від середини до внутрішнього куточка ока.
КОТЯЧЕ ОКО

Якщо ви хочете більше акцентувати увагу на своєму погляді, або максимально збільшити свої очі, то варто спробувати намалювати "котячі" стрілки. Головне в цьому макіяжі зробити чіткі і виразні лінії. Для цього краще використовувати рідку підводку, яка зробить краю підводки більш рівними, а самі стрілки більш яскравими. Наносимо на рухому повіку тіні – основу, потім малюємо стрілку не відриваючись від внутрішнього кута до зовнішнього, і нарешті, промальовуємо куточок і зафарбовуємо його.
НЕПОМІТНІ

Для тих, хто віддає перевагу природну красу і легкий макіяж – це ідеальний варіант. Такі стрілки відмінно підійдуть для повсякденного і робочого макіяжу. Наносимо їх по лінії росту вій від внутрішнього кута до зовнішнього, трохи відводячи кінчик вгору. Таким способом ви візуально збільшите об'єм вій.
ГЕОМЕТРІЯ

Ще більш радикальний і авангардний спосіб підкреслити ваш погляд. Для того щоб правильно нанести такий макіяж, звичайно, буде потрібно допомога фахівця, не варто покладатися на свої сили.
НИЖНЯ СТРІЛКА
becauseimaddicted.net
Якщо стрілка по верхньому століттю призначена для того щоб візуально збільшити погляд, то нижня, навпаки звужує очі, тому будьте обережні, такий макіяж підійде тільки дівчатам з великими очима.
ПОДВІЙНІ

Підкреслюємо очі і збільшуємо погляд подвійними стрілками – по верхньому і нижньому століттю. Незважаючи на те, що цей спосіб досить старомодний, він дуже ефективний, і якщо вам йде, то чому б і ні? Проводимо нижню стрілку паралельно верхній, або заокруглюємо її по зовнішньому куті століття.
БІЛЬШЕ КОЛЬОРУ

Малюємо кольорові стрілки, за допомогою такого макіяжу ви зможете підкреслити свій колір очей або просто створити яскравий образ. Візажисти радять отчертить кольорову стрілку чорною підводкою по лінії росту вій, щоб ваші очі не виглядали набряклими. Можна нанести кольорову підводку по ватерлінії нижнього століття, виділивши внутрішній куточок, в поєднанні з класичною чорною стрілкою по верхньому століттю.
БЛИСК-КРАСА

Не зупиняємося на кольорі, використовуємо для виразного і яскравого вечірнього макіяжу, блискітки. Також як і у випадку з кольоровими стрілками, використовуємо блискучу підводку в поєднанні з класичною чорною. Золотий, срібний, бронзовий – вибираємо відтінок до свого вбрання і блистаем на вечірці.
НАКЛЕЙКИ

Якщо ваші спроби самостійно створити неперевершений макіяж за допомогою стрілок, безуспішні, не впадайте у відчай, ви можете скористатися спеціальними наклейками. Це відмінний варіант, якщо ви не впевнені у своїй твердості руки, якщо ви поспішаєте або хочете створити максимально надійний стійкий макіяж
Звичайно, стрілки повинні радувати око і підкреслювати ваш погляд, роблячи його більш привабливим. Ви завжди можете поекспериментувати зі своєю зовнішністю і створити щось дійсно розкішна, що підкреслює вашу індивідуальність. Ми радимо вам відповідально підходити до вибору ідеальних стрілок і пропонуємо вам ознайомитися з таблицею, в якій зібрані різні варіанти стрілок для очей.Виберіть свої!

Будьте красивими! Garna.top

Комментарии